IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

1299

pregleda

Asistent tehničke podrške

od LINKgroup u Beograd
LINK group je multinacionalna kompanija, koja se od 1998. godine bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja, uspešno ostvarujući misiju unapređenja školstva u oblasti profesionalnog, visokog i srednjoškolskog obrazovanja, pomažući ljudima da postanu uspešniji.
U našem obrazovnom sistemu u Srbiji postoji pet obrazovnih institucija: ITAcademy, BusinessAcademy, Visoka škola strukovnih studija za IT – ITS, Srednja škola za IT – ITHS, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu i novootvorena srednja škola Savremena gimnazija. U Rumuniji posluju LINKAcademy i BusinessAcademy, s dve škole u Bukureštu i Temišvaru, a središte naših poslovnih aktivnosti u Bosni i Hercegovini nalazi se u Sarajevu. Naša kompanija svoje poslovne aktivnosti obavlja i u Ukrajini, u dva grada – u Kijevu i Lavovu.
Pored obrazovanja, naš posao je i da u svim aspektima pomognemo u tome da naši studenti, ali i zaposleni, budu uspešniji nego ranije, da izgrade nove ili unaprede postojeće karijere.
U kompaniji u ekspanziji, kakva je naša, čvrsti i precizni ljudi uvek su dobrodošli; zato Vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

Technical Support Assistant

na kojoj ćete imati priliku da radite u najsavremenijem obrazovnom okruženju. Svojim radom doprinećete tome da naši polaznici budu još uspešniji.

Odgovornosti:
Obrada i priprema materijala: formatiranje materijala, snimanje i obrada multimedije, montaža video materijala
Unos materijala u platformu za učenje na daljinu
Testiranje unetih onlajn kurseva
Priprema uslova za snimanje spikera
Kontrola kvaliteta materijala za učenje i ispunjenosti standarda
Saradnja s autorima kurseva i ostalim saradnicima
Koordinacija rada s timom tehničke podrške
Informisanje i koordinacija s timovima u drugim zemljama

Kvalifikacije i veštine:
Viša ili visoka stručna sprema
Poznavanje informacionih tehnologija
Prednost imaju kandidati sa završenim školovanjem na ITAcademy (www.itakademija.com) i studenti Information Tehnology School (www.its.edu.rs)
Poželjne osobine:
Odgovornost i ozbiljnost
Organizovanost u poslu

Dobrobiti:
Kroz rad u timu za tehničku podršku sticaćete dragoceno iskustvo u oblasti informacionih tehnologija; radićete u profesionalnom i dinamičnom okruženju koje se neprekidno razvija; bićete nagrađivani u skladu s postignutim rezultatima; biće vam na raspolaganju mnogobrojne mogućnosti profesionalnog usavršavanja.
Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam CV i motivaciono pismo na hr@link.co.rs do 25.2.2015.
Objavljen od 09 Feb Pogledano 1299 puta
Objavljen od 09 Feb Pogledano 1299 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju