IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

2679

pregleda

WEB dizajner freelancer - dugoročni saradnik tima

od Dragan Nedeljković (Bilo gde)
Potreban Web dizajner sa iskustvom u crtanju prezentacionih sajtova, portala i internet prodavnica sa naglaskom na crtanju (bez kodiranja) i dobrom prezentovanju elemenata usluge, proizvoda, odnosno same tematike.

Mogućnost rada iz ofisa, kancelarije tima ili sa druge lokacije, uz obavezno poštovanje dogovorenih rokova i pravila u toku rada.

Dizajner je u obavezi da prisustvuje razgovoru sa klijentom u prostorijama tima ukoliko je domaći klijent ili putem skype konferencije ukoliko je inostrani klijent. Takođe poželjno je da dizajner prvih par dana razvoja projekta, dizajn radi iz kancelarije dok se ne usaglase svi elementi, kreira mockup – skica projekta koju radi zajedno sa projekt mendžerom tima.

Dizajner radeći svakodnevno iz kancelarije tima može slobodno raditi i svoje tekuće poslove u momentima kada trenutno nema zahteva za dizajnom od strane tima. Radeći svoje poslove slobdan je da dovodi sopstvene klijente u ofis radi dogovora oko posla i slično, gde mu je na raspolaganju soba za sastanke i sav kancelariski pribor i materijal, kuhinja...

Plaćanje poslova koje dizajner obavlja za tim bili bi predmet dogovora od posla do posla u zavisnosti od obima i težine rada, odnostno postoji mogućnost dogovora fiksnih troškova dizajna za odredjene tematike bez obzira na obim i težinu.

Obavezno poslati portfolio radova na email adresu: office@nbgteam.com, isključivo samo slike dizajna u JPG formatu. Dizajner koji ima iskustva rada na internet prodavnicama i portalima imaće prednost u odnsu na ostale kandidate.
Objavljen od 07 Nov Pogledano 2679 puta
Objavljen od 07 Nov Pogledano 2679 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju